Интимно

Любовен хороскоп за 31 юли – 6 август 2017

Очаква ни повече романтика

30.07.2017г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Лъв

Ако копнеете за някого, с когото знаете, че не може да бъдете, следващите няколко седмици може да са допълнително разочароващи за вас. До 25 август или ще се заблуждавате, или ще намерите начин да се освободите от тази нездравословна и нежелана любов. Отдайте се на повече релакс, приятни терапии, които ще ви помогнат да се справите емоционално със ситуацията.

Дева

Раздвижване в социалния живот ще има за родените под знака на зодия Дева. От понеделник до 25 август, срещите с приятели, забавленията ще ви носят повече удоволствие. Потенциалът за нови любовни емоции също ще се повиши, възможно е ваш приятел да ви съдейства по отношение на любовта или да разкрие своята към вас.

7 признака, че той е изгубил физически интерес към вас

Везни

В четвъртък Уран, планетата на неочакваното поведение и изненадващите събития, ще заеме ретроградна позиция в сектора на връзките ви и ще остане така до 2 януари 2018 г. Това ще ви помогне да се прегрупирате като двойка, тъй като вашият партньор вероятно ще стане по-малко капризен. Всъщност той или тя, може да покаже по-голям интерес към стабилизирането на връзката ви, но само при условие, че успеете да запазите искрата помежду ви.

Скорпион

Венера ще премине в 9-и дом, което ще предизвика разширяване на границите на въображението. Ще се задържи там до 25 август. Ако сте обвързани, вие ще се интересувате от разширяване на хоризонтите на вашето партньорство. Това може да бъде постигнато чрез пътувания, дълбоки разговори.

Необвързаните Скорпиони ще се радват на повече внимание от противоположния пол. Искате да се учите от любовта и ще успеете.

Коментирай