Интимно

4 зодии, които никога не биха изневерили

Просто не е в тяхната природа!

05.08.2017г. / 11 26ч.
Илияна Николова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Везни

Везните обожават мира и правдата. Те не понасят лъжата както към тях, така и към другите. Изневярата е в противоречие с цялата им същност, с всичко, в което вярват. Везните са нежни и любвеобилни. Те поставят всички останали на заден план, когато са влюбени и имат партньор в живота си. Ето защо в никакъв случай не биха наранили някого, с когото имат връзка.

Изневярата е последното нещо, което би минало през ума на Везните, защото всичко, което искат те е щастие и справедливост в живота си.

Сродна душа според зодията (част втора)

Везните биха направили наистина всичко, за да запазят спокойствието и любовта във връзката си. Те толкова държат на верността, че няма да могат да ви погледнат в очите, ако са си позволили да престъпят доверието ви.

Свързани статии

Риби

Рибите са безнадеждни романтици. В тяхното съзнание плуват само розови мисли и желание да угодят на партньора си. Ако искате да бъдете обгрижвани и обичани безрезервно, изберете си партньор от зодия Риби. Те са готови да направят абсолютно всичко, да преобърнат света, за да направят партньора си щастлив.

И в тази връзка изневярата няма място в тяхното съзнание. Освен това Рибите са изключително състрадателни. Те си представят много ясно как самите те биха се чувствали, ако партньорът им ги измами така ужасно. Затова и не биха изневерили. Любовната измама просто не се вписва в техния натюрел.

Коментирай
6 rate up comment 3 rate down comment
Lina ( преди 6 години )
Не е вярно това.Познавам хора от тия зодии,които изневеряват,а Телци,риби,везни постоянно правят това.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 4 rate down comment
Starija hush ( преди 6 години )