Интимно

Любовен хороскоп за 14 – 20 август 2017

Конфликти за Близнаците

14.08.2017г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка:unsplash

Снимка:unsplash

Стрелец

В един момент ще се радвате на финансовите успехи на половинката си, а в друг ще се опитвате да контролирате любимия човек. Въпреки че споделяте ресурсите си, добре е да обърнете внимание на личните ви финанси. Ако имате недоразумения, трябва да ги изясните, само така ще може да се радвате на повече хармония във връзката ви.

Козирог

Тъй като Венера все още има влияние върху вашия сектор на партньорството, с любимия човек усещате подкрепа и хармония един към друг. Но тази седмица топлите ви чувства и удовлетворението може да бъдат нарушени. Може да се изкушите да контролирате половинката си и връзката ви и това само да доведе до проблеми, които в противен случай не биха се създали.

Какво обичат мъжете в различните секс пози?

Водолей

Марс понастоящем се движи през вашия партньорски сектор, добавящ към връзката ви повече страст и желание за секс. Малките кавги няма да попречат на желанията ви. В края на седмицата може да направите планове за вълнуващо пътуване в чужбина.

Свързани статии

Риби

Меркурий се движи през вашия сектор на взаимоотношенията, но е в ретроградна позиция и е напълно нормално хармонията във връзката ви да бъде нарушена. Изяснете всички недоразумения с половинката. Тези от вас, които са необвързани и се запознаят с нова личност, може да се почувстват разочаровани от намесата на приятел. Той или тя може да има симпатии към тази личност и да се опита да развали романтиката ви.

снимки: Pixabay

 

Коментирай