Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 август 2017

Очакват ни обрати в любовта

21.08.2017г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Стрелец

Уважаеми Стрелци, романтиката ще бъде много по-вълнуваща за вас. Ако сте обвързани, ще бъдете готови да разширите хоризонтите с любимия човек.
Може да постигнете това по няколко начина. От друга страна може да планирате или да предприемете романтично пътуване, което ще ви зареди с много положителни емоции.

Козирог

Венера ще бъде във вашия партньорски сектор до събота, но нейните последни дни в тази област на вашата карта ще ви донесат всичко друго, но не и спокойствие.

В четвъртък тя ще отстъпи на Уран, който сега е във вашия семеен сектор. Някой от вашето семейство може да направи нещо, което да наруши хармонията с любимия човек. Възможно е да възникне ситуация, която да омаловажи вашата половинка. За щастие това недоразумение бързо ще премине.

Сродна душа според зодията (част втора)

Водолей

Голямото слънчево затъмнение ще попадне в сектора на връзките ви в понеделник, променяйки посоката на вашето партньорство по жизненоважен и хубав начин. Ако вече сте в една връзка, можете да очаквате нови ясни хоризонти с любимия човек.

В случай, че скоро сте започнали връзка, може да решите да заживеете заедно или да се сгодите. Венера ще ви даде своята подкрепа след събота.

Свързани статии

Риби

Венера ще остане във вашия романтичен сектор до събота, но последните ѝ дни в тази област на вашата графика може да са изпълнени с нестабилност. В резултат на това, може да осъзнаете, че някой към когото имате чувства не ви цени като човек.

Колкото и да сте разочаровани, трябва да се радвате, че нечистите помисли на този човек към вас са разкрити.

Коментирай