Интимно

Любовен хороскоп за 28 август – 3 септември 2017

Какво чертаят звездите в любовта през тази седмица?

28.08.2017г. / 13 29ч.
Илияна Николова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Лъв

Тази седмица няма да общувате особено ефективно с партньора си, колкото бихте искали. Меркурий действа ретроградно на вашия зодиакален знак. Това може да доведе до пререкания с партньора, сърдене от ваша страна и неразбиране на думите ви от негова. Ще ви липсва яснота в отношенията. Не позволявайте това да се превърне в основен аргумент.

Дева

Ако имате стари неразрешени любовни проблеми и терзания, които ви тормозят от много време, тази седмица е моментът, в който е подходящо да ги оправите. Обмислете дори специализирана терапия, която ще ви помогне да си изясните неприятни минали преживявания и белезите, които са ви оставили. Заслужавате да обичате и да бъдете обичани безрезервно. Освободете съзнанието си от старите проблеми точно в тази седмица.

Везни

Вие и вашата половинка ще се наслаждавате на време, прекарано със стари приятели през тази седмица. Освен това двамата може да се окажете с обща бъдеща цел, за осъществяването на която ще са подходящи тези седем дни. Комуникацията помежду ви ще се извиси на по-добро ниво, а резултатът ще е страхотен.

20 отличителни черти на зодия Риби

Скорпион

Ще ви се наложи да преосмислите възможностите за кариерно развитие и промени в професионалния статус. Обсъдете намеренията и възможностите с партньора си, поискайте съвет и мнение от неговата гледна точка. Има вероятност да не обмислите ситуацията ясно и да ограничите потенциала си без да искате. Съветът на партньора ви ще е ценен. Има вероятност да смятате, че връзката ви възпрепятства професионалното ви бъдеще. Тази седмица ще е подходяща за изглаждане на подобни съмнения.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )