Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 септември 2017

Рибите да внимават в комуникацията с партньора

11.09.2017г. / 12 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Венера в знака на Лъв ще продължи да ви прави привлекателни, но хубавото е, че тази седмица тя ще се свърже с още няколко планети, които ще направят любовния ви живот невероятен. Ако скоро сте се запознали с някого, ще решите да направите стъпка напред. Необвързаните да очакват промени, а обвързаните Лъвове ще се радват на допълнителни любовни искри.

Дева

Ако нямате тайна любовна афера, може да се почувствате измамени от фантастичните романтични аспекти на тази седмица. Истината е, че вие и вашият партньор, може да попаднете в ситуация на спор и да загубите добрия тон един към друг. Време е да кажете на половинката ви, че нещо трябва да се промени във връзката ви. Ако оставите гнева настрана, комуникацията ще върви много по-добре.

Знаци, които показват, че напълно си пасвате в секса

Везни

Очаквайте една вълнуваща любовна седмица. Няма да има недостиг на социални събития, на които да покажете своята привлекателност или да демонстрирате любовта към половинката си. Ако сте необвързани, възможностите за нова любов са навсякъде, затова не се застоявайте у дома. Не бива да губите романтичните възможности, които ви се предоставят.

Скорпион

Обвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на половинката си. Той или тя се оказват точният партньор за вас. От друга страна любимият човек също се чувства по-добре, защото сте част от неговия свят. Подкрепата един към друг е най-доброто, което може да направите и тази седмица ще го видите сами.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
stranno , i za men ovena i za moite liubimi 4ove4eta bliznaci
отговор Сигнализирай за неуместен коментар