Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 септември 2017

Рибите да внимават в комуникацията с партньора

11.09.2017г. / 12 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Любовният ви живот достига вълнуващи височини! Тази седмица с любимия човек може да се радвате на общи интереси, които да ви помогнат да преоткриете себе си. Това може да са семинари, курсове, ново хоби, пътуване. Необвързаните Стрелци може да се радват на вълнения в любовта със субект от друга националност. Къде ли ще ви отведат звездите?

Козирог

През втората седмица на септември, обвързаните Козирози ще имат желание да споделят повече с половинката си, особено по отношение на секса. Добрата новина е, че той или тя ще отвърне на вашия ентусиазъм. В резултат на това, двамата може да се окажете експериментиращи с всякакви забавни романтични възможности. От секс играчки, до секс ролеви игри, седмицата ще бъде забавна за вас.

От какви жени са привлечени женените мъже?

Водолей

Венера ще продължи да се движи през вашия 7-и дом на взаимоотношенията, предлагайки много хармония и подкрепа в любовния ви живот. Освен това, планетата на любовта ще бъде в добра позиция с други планети, което ще ви предложи повече романтични удоволствия.

Свързани статии

Време е да споделите вашите желания, свързани с любовта. Той или тя няма да ви разочарова.

Риби

Обвързаните Риби ще трябва да бъдат по-внимателни тази седмица, особено в комуникацията с половинката. Меркурий и Марс ще се сблъскат в сектора на връзките ви в събота, правейки любовта ви страстна към комуникацията. Опитайте се да не спорите. Необвързаните Риби имат добър потенциал за повече романтика.

Снимки: Istock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
stranno , i za men ovena i za moite liubimi 4ove4eta bliznaci
отговор Сигнализирай за неуместен коментар