Интимно

Защо женените мъже са серийни прелюбодейци?

Какво ги прави толкова привлекателни

13.09.2017г. / 11 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изневерите са нещото, което би могло да преобърне брака и целия ви живот. Въпреки че го знаят, много жени се оставят да попаднат в този омагьосан кръг. Самозалъгват се, че той някога ще напусне съпругата си и ще заживее нов живот. Щастлив живот, с вас. Това обаче все не се случва. Защо?

Женените мъже, които изневеряват на съпругите си не са мъжете, с които би трябвало да сте. Не са подходящи, защото неслучайно заради тях съществува схващането „веднъж прелюбодеец – цял живот прелюбодеец“.

Женените мъже рядко напускат съпругите си и заживяват с любовниците си. За тях любовницата е жената, която им дава забавление. Искрата угасва, ако забавлението започне да се превръща в рутина. Именно тя подтиква повечето мъже към изневяра.

Как да се отървете от мислите за изневяра?

Женените мъже са серийни прелюбодейци и вие няма да сте първата, от която ще се възползват.

За да успеете да се избавите от капана на женения мъж, който иска да изневерява с вас, вижте какво ги прави толкова привлекателни.

Те са очарователни

Затова и попадате в техния капан. Те изглеждат чаровни, интелигентни, забавни. Интересуват се от вас, нямат търпение да ви имат и да вдъхнат аромата ви. Това е завладяващо, но е просто страст, чийто огън се поддържа от един-единствен факт – вие не сте тяхна съпруга и те правят нещо забранено. В това е разковничето.

Дори да се опитат да ви убедят, че вие сте единствената, не им вярвайте. Вероятно има още няколко „единствени“, които омайват така успешно.

Повечето женени мъже искат всичко

Те искат да имат семейство, да се грижат за децата си, да карат колата си, да се прибират вечер в ухаещия на топла вечеря дом, след като обаче са ви посетили тайно от съпругата си. Ето на това му се казва „да имаш всичко“ – добро семейство, добра съпруга, добър секс. Истинска идилия.

След изневярата – как да се справите без да се нараните един друг?

Много женени прелюбодейци имат повече от една любовница

Имайте предвид, че щом един мъж се научи да мами, той ще го прави като истински сериен специалист. Нито ще сте единствената, нито ще сте последната.

Те са контролиращи

Търсещите любов жени често изпадат в капана на атрактивните женени мъже, защото те са контролиращи. Умеят да убеждават, да манипулират, да ви карат да правите това, което искат. Те знаят, че не могат и не искат да превърнат този свой таен живот в явен и са готови на всичко, за да ви убедят в това. И в много случаи успяват.

Коментирай
1 rate up comment 5 rate down comment
... ( преди 6 години )
ima takava kategoria hora , s takova mislene . i jeni ima takiva . no garantiram , 4e mujut , kogoto obi4am i obojavam i s kogoto sum ot mnogo godini izob6to ne e takuv v li4nia si jivot .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар