Интимно

Любовен хороскоп за 25 септември – 1 октомври 2017

Положителни събития за Рибите

25.09.2017г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Докато обикновено в любовта не се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате, тази седмица ще трябва да бъдете реалисти. Възможно е вашето виждане за перфектната романтика да се размине с реалността и да останете леко разочаровани, независимо дали сте на първа среща или имате сериозна връзка. Задайте вашите стандарти, но не ги правете невъзможни за човека срещу вас.

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще играят игрички с любимия човек, които от една страна ще ги изтощят, а от друга ще ги накарат да се почувстват истински развълнувани. Ще обсъдите важни житейски въпроси, засягащи връзката ви. След събота ще ви бъде много по-лесно да вземете заедно решенията.

Защо женените мъже са серийни прелюбодейци?

Дева

Девата винаги е критична и може да намери нещо нередно във всеки един момент. За съжаление тази ваша черта може да саботира романтиката ви. Всеки допуска грешки, но е важно да подходите с разбиране.

За щастие тази седмица ще забележите промяна в себе си и ще ви бъде по-лесно да покажете чувствата си към половинката. Ако сте необвързани, отворете сърцето си за нова любов.

Везни

През последната една година, със сигурност са настъпили големи промени във взаимоотношенията ви. Тази седмица планетите ще ви помогнат да събудите нещо в себе си, което да освежи любовния ви живот и да го направите по-интересен за вас и половинката ви. Ако сте необвързани, ще имате шанс за нова любов, тази, която търсите.

Коментирай