Интимно

Любовен хороскоп за 25 септември – 1 октомври 2017

Положителни събития за Рибите

25.09.2017г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион

Границата между романтиката и приятелството може да се размие. Обектът на вашите желания очевидно е ваш приятел. Дали не навлизате в мътни води? Много скоро обвързаните Скорпиони ще спечелят космически джакпот в любовта. Останете фокусирани за събитията.

Стрелец

Динамичен ще бъде любовният живот на Стрелци. Това ще се дължи на влиянието на Юпитер и Уран. Ако сте настроени, че нещо ще се случи, малко вероятно е това да стане и обратно. Необвързаните представители на зодията ще „събудят“ любовния си живот. Нова любов ще ви накара да се усмихвате.

Козирог

Силата ви може да е твърде голяма, за да може партньорът ви да се справи с нея тази седмица. Плутон, планетата на трансформацията и дълбочината, се движи през вашия знак. Ще се почувствате така, сякаш цялата ваша воля и решителност са се завърнали в живота ви.

Не забравяйте, че вашият партньор може да не е в състояние да се справи с вашето ниво на интензивност. Все пак силата е секси, но бъдете умерени.

Защо избираме неподходящи мъже? 

Водолей

В началото на седмицата може да настъпят разногласия с половинката по отношение на финансите. Ще се почувствате така, сякаш той или тя възпира ваша идея за инвестиция.

Свързани статии

Въпреки че няма да сте съгласни с любимия човек, добре е да не забравяте, че бавният, но стабилен доход е най-добрият вариант. Въпреки проблемите не забравяйте за романтиката.

Риби

За Рибите е много важно да имат партньор, който да подкрепя мечтите им. Всъщност това е една от най-важните качества в отношенията за вас. За щастие, тази седмица ще почувствате, че вашите очаквания са напълно оправдани. Любимият човек ще ви напомни по всякакъв начин какво е подкрепа. Необвързаните Риби имат шанс за ново и интересно запознанство.

 

Коментирай