Интимно

Любовен хороскоп за 25 септември – 1 октомври 2017

Положителни събития за Рибите

25.09.2017г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очакват ни дни на промени по отношение на любовта. Няма да липсват разногласия, но ще има и много романтика, за някои и нова любов. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни любовен хороскоп.

Овен

Пригответе се за голяма промяна в любовния ви живот. Тази сряда Юпитер, който сега е във вашия партньорски сектор, ще се противопостави на Уран.

Възможно е да има внезапна промяна в посоката на вашето състояние на взаимоотношенията и тя може да стане по един или друг начин – необвързаните да намерят нова половинка, а обвързаните да прекратят връзка. Добрата новина е, че вие ще решавате, ще контролирате желанията си. Голямата промяна идва.

Телец

Последната седмица на септември ще бъде с много романтични перспективи за вас, Телци. С вашата управляваща планета – Венера, която се движи през вашия любовен сектор, до 14 октомври имате големи шансове за нова любовна тръпка. Тази седмица обаче има едно предупреждение.

В петък Венера ще се противопостави на Нептун. Може да се окажете разочаровани от някого, с когото се срещате на този етап. За щастие ще преминете успешно през тези емоции, защото душата ви е отворена за нова любов.

Кои зодии са с най-голямо либидо?

Близнаци

В началото на седмицата може да се почувствате така, сякаш вие и вашият партньор не сте на едно мнение по много въпроси. Ще ви се струва, като че той или тя са по-студени към вас. От друга страна и двамата няма да сте готови на компромиси.

За щастие в петък комуникацията ще се подобри, разговорите ще бъдат много по-приятни и ще сте готови на отстъпки. Ако сте необвързани, може да задълбочите комуникацията с някого, с когото смятате, че можете да имате истинска връзка.

Коментирай