Интимно

Любовен хороскоп за 2 – 8 октомври 2017

Марс и Венера ще ни донесат положителни емоции

02.10.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Ще се радвате на комплиментите на партньора си, а Лъвовете определено имат нужда по-често да чуват колко невероятни са. Той или тя ще ви подкрепи в плановете ви свързани с работата и ще ви остане време за романтика. Лъвове, тази седмица ще има много моменти, в които ще се чувствате щастливи и обичани.

Дева

Девите определено започват новия месец с повече привлекателност. Венера и Марс ще бъдат в знака на Дева, правейки представителите на зодията неустоими. Тъй като двамата космически любовници ще „прегърнат“ Плутон, който сега е в сектора на удоволствията, в любовния живот на Девите ще бъде наистина горещо.

5 тайни, които да запазите от половинката си с чиста съвест

Везни

В четвъртък пълнолунието ще донесе много емоции на вас и половинката ви. Комуникацията помежду ви ще бъде чувствена. Искате да се придвижите напред с рационално решение за вашите отношения, но той или тя не мисли по същия начин. Половинката ви иска да направи това, което според нея е правилно. Можете ли да направите компромиси с това? Ако не, може да има конфликт помежду ви.

Скорпион

Най-добрият начин да получите това, което искате от любовта тази седмица, е да си го кажете. Ако сте необвързани, споделете с вашите близки и приятели дали сте готови за нова любов. Възможно е някой от тях да ви запознае с нова и интересна личност. Промените за Скорпионите тепърва предстоят. Ако сте обвързани, любовната седмица за вас ще бъде сравнително спокойна.

Коментирай