Интимно

Любовен хороскоп за 2 – 8 октомври 2017

Марс и Венера ще ни донесат положителни емоции

02.10.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Ако наскоро сте започнали да се срещате с някого, възможно е да осъзнаете, че сте се влюбили. Борбата е излишна, защото любовните искри ще бъдат толкова силни, че ще се предадете пред тях. Дори и приятел да ви предупреди да внимавате, вие няма да сте в състояние да приемате съвети от никого. Сърцето ще ви води, а не разумът.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще искат да разширят хоризонтите на връзката си. Пътуване, което да подхрани ума, тялото и душата на двама ви, може да послужи като афродизиак. Ще продължите да казвате „Да“ на всяка възможност, която животът ви предлага. Необвързаните Козирози нека бъдат нащрек, защото нова личност може да влезе в живота им. Той или тя може да е от различен произход.

15 знака, че съпругът ви е най-добрият ви приятел

Водолей

Водолеи, с любимия човек ще имате възможността да разкриете не само телата, но и душите си, по начин, по който не сте го правили досега. Ако сте преживели труден момент, може да постигнете повече хармония във взаимоотношенията.

Свързани статии

Някои от вас ще получат положителни финансови новини. Като цяло седмицата ще е хармонична за вас.

Риби

Вие сте в завидно положение, когато става въпрос за вашия любовен живот. Венера и Марс ще окажат положително влияние върху вашия партньорски сектор. Ще се свържат прекрасно с Плутон, планетата на дълбочината и трансформацията. Романтика, секси вибрации... Ще се чувствате подкрепяни от любимия човек. Вяра и любов, това ще усещате в първите дни на октомври.

Коментирай