Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 октомври 2017

Големи промени за Близнаците

08.10.2017г. / 15 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците ще бъдат критикувани от приятел по отношение на любовта. Истината е, че той или тя не искат да допуснете стари грешки, особено ако ваша бивша половинка напомни за себе си. Добрата новина е, че някои в социалния ви кръг може да ви запознае с интересна личност.

Козирог

Ако любовта и социалният ви живот се нуждаят от чист въздух, имате късмет. Юпитер ще се премести във вашия 11-и дом на приятелството и работата, този вторник. Положителното му влияние ще се задържи в продължение на цели 13 месеца.

Възможно е вие и ваш приятел да започнете любовна връзка, това не важи само за необвързаните. Помислете дали този любовен риск си заслужава.

Свързани статии

Водолей

Ако напоследък с любимия човек сте били попаднали в рутина, двамата ще поискате малко повече приключения. За щастие, Вселената е готова да ви помогне. Отпуснете се и се наслаждавайте на миговете заедно. Необвързаните водолеи имат шанс за интересно запознанство.

Риби

Обвързаните Риби ще се радват на щастливи финансови развития. Това може да означава и нови придобивки, като кола, дом, дори ремонт или ваканция. Необвързаните Риби ще получат покана за повече страсти, засега на сексуално ниво.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
dano i na men se slu4i s moia liubim bliznak podobno 6tastie , govoria bez tulkuvania , obojavam prekrasen 40vek.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар