Интимно

Любовен хороскоп за 16 – 22 октомври 2017

Вълнуваща седмица за Везните

16.10.2017г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Стрелците ще имат желание да прекарат повече време със себе си, интересите си, приятелите си. Това може да не се понрави на половинката им и в даден момент да се почувстват притиснати. Възможно е и вашата половинка да има нужда да се отдаде на интересите си. Ако е така, съсредоточете се върху възможността да направите нещо хубаво за себе си, нещо, за което не сте имали достатъчно време напоследък.

Законите на Мърфи в любовта и секса

Козирог

Това ще бъде идеалният момент да споделите най-дълбоките си желания за любов и взаимоотношения с ваш приятел. Конфигурирането ще ви служи като начин да получите пълна яснота за вашите нужди. Освен това, сега може да обсъдите и някого, който е привлякъл вниманието ви.

Вслушайте се в съветите, които ще получите, но и вие помислете върху взаимоотношенията ви с тази интересна личност. Обвързаните Козирози ще имат сравнително спокойна седмица в любовта.

Свързани статии

Водолей

Ако ви предстои да вземете важно решение относно кариерата ви, посъветвайте се с любимия човек. Той или тя ще ви помогне да претеглите плюсовете и минусите. Възможно е да имате планове за стартиране и на нов бизнес и тук отново да получите подкрепата на половинката си.

Риби

Вашият партньор може да поиска да обсъди теми, които ще ви накарат да се чувствате още по-близки. Ще си припомните защо той или тя значат толкова много за вас, защо сте избрали да бъдете заедно. За вас е важно да имате до себе си половинка, която да ви издига, да ви насърчава, вместо да ви сваля и да проваля мечтите ви.

Снимки: Istock

Коментирай