Интимно

Любовен хороскоп за 6 – 12 ноември 2017

Очаква ни една магнетична любовна седмица

06.11.2017г. / 14 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Магнетична ще бъде седмицата в сектора на любовта. Ноември започва вълнуващо благодарение на две планети. В същото време романтиката може да бъде нарушена от чувството за несигурност, желанието за притежание на всяка цена. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте необвързани и имате любовна болка от миналото, време е да обърнете внимание на тези емоции. Може би се страхувате отново да обичате. Успеете ли да оставите миналото, може да имате положителна промяна в личния живот. Обвързаните Овни могат да получат вълнуващи новини, свързани с финансовото състояние на половинката им. Някои от тях дори ще помислят за инвестиция.

Телец

Телците определено са ударили любовния джакпот и ще се наслаждават на много положителни вибрации с някой специален за тях човек. На 10 октомври Юпитер ще се премести във вашия партньорски сектор за първи път от 12 години.

Това ще отвори сериозни любовни перспективи пред вас. Тези от вас, които се намират във връзка ще се насладят на повече хармония. Вашият владетел Венера, също ще се премести в партньорския ви сектор и ще остане там до 1 декември. Любовта никога не е била толкова магична!

5 анонимни изповеди: Кога разбрах, че искам да се оженя за нея

Близнаци

За необвързаните представители на зодия Близнаци, най-добрият начин да привлекат любов в живота си е като положат усилия да подобрят себе си духовно, емоционално и физически.

Възможно е да има нещо, на което е добре да наблегнете, за да намерите това, което искате в любовта. Ако е необходимо направете консултация с любовен терапевт, но знайте, че ви очакват положителни промени в любовта. Възможно е ваш колега да ви очарова.

Рак

Романтиката за Раците ще бъде на едно по-различно и специално ниво. Може да благодарите на Юпитер за това. На 10 октомври той ще се премести във вашия романтичен сектор и няма да го напусне скоро. Още тази седмица нещата в сектора на любовта ще се подобрят. Венера ще помогне на необвързаните Раци да намерят своя специален човек. Ако се намирате във връзка, вие и любимият човек ще се чувствате наистина близки.

Коментирай