Интимно

Любовен хороскоп за 13 – 19 ноември 2017

Романтика за Телците

13.11.2017г. / 12 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Моментът е подходящ да представите вашата нова половинка на семейството си. Той или тя ще бъде много добре приета, а вие ще се чувствате щастливи. Необвързаните Лъвове също могат да се радват на положителното влияние на звездите и кой знае – може да ги очаква ново запознанство.

Дева

Комуникацията между вас и половинката ви ще продължава да се развива хармонично. Всъщност темите, които ще обсъждате, ще ви помогнат да достигнете нови и дълбоки духовни височини. Ако сте необвързани, ще преразгледате вашите критерии за избор на партньор и може би ще установите, че те са малко ограничени.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Везни?

Везни

Някои от обвързаните представители на зодията може да се окажат в спор с половинката си. Спорът може да е породен от финансови въпроси и това, че той или тя завиждат на финансовите ви успехи. Спорът може да възникне и в резултат на това, че не споделяте едно и също мнение по даден въпрос. Колкото повече вървите един срещу друг, толкова по-трудно ще постигнете консенсус.

Скорпион

Вселената неслучайно е избрала вас, скорпиони, за да ви прати положителната си енергия. Тези вибрации ще продължите да усещате и през тази седмица. Ще се почувствате обичани, ценени от половинката си. Ако сте необвързани, обърнете внимание на някого в обкръжението ви. Вашата духовна връзка може да прерасне в романтика.

Коментирай