Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 ноември 2017

Хармония за Телците

20.11.2017г. / 14 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Любовни трепети очакват и представителите на зодия Лъв. Възможно е да усетите привличане между вас и интересна личност в обкръжението ви. Общуването ви ще е интересно, разговорите продължителни. Ще искате да изследвате човека срещу себе си, защото за вас е важно той да може да оцени интелекта и личността ви, да бъдете специални за него, но и той да се окаже специален за вас.

Дева

Напрегната ще бъде седмицата за обвързаните Деви. Може би е имало ситуация, която не сте разрешили с партньора ви и сте оставили във времето. Събитията през тази седмица може да ви накарат да се почувствате объркани. Всяко разочарование, с което отказвате да се сблъскате, в крайна сметка ще доведе до нарушаване на хармонията. Дали не е време да обсъдите проблемите и да ги разрешите?

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Скорпион?

Везни

Ако се намирате във връзка, седмицата може да завърши със спор. Възможно е неразбирателствата да бъдат породени от финансови въпроси или да не постигнете консенсус по други проблеми, свързани с връзката ви. Помнете, колкото повече се борите един срещу друг, толкова по-трудно ще разрешите споровете.

Скорпион

Седмицата е подходяща за обсъждането на важни въпроси. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде по-гладко обсъдена, защото няма да е необходимо да контролирате вашите чувства. Хубавият разговор може дори да укрепи връзката ви.

Ако сте необвързани възможно е да се почувствате леко объркани по отношение на любовта. Това е добре, защото не е нужно да разберете всичко наведнъж. Понякога само така може да постигнете яснота.

Коментирай