Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 ноември 2017

Хармония за Телците

20.11.2017г. / 14 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Необвързаните Стрелци ще имат нови възможности за интересни запознанства, които да поставят началото и на нова връзка. Някои от вас, дори ще се почувстват вдъхновени да потърсят любовта в сайтове за запознанства.

Възможно е някоя интересна личност да привлече вниманието ви. Огледайте се около вас, любовта може да е навсякъде.

Козирог

Ваш приятел може да изиграе роля в положителната трансформация на любовния ви живот. Той или тя, вероятно ще изиграе ролята на посредник между вас и половинката ви, помагайки ви да се ориентирате в някоя неприятна ситуация.

Този приятел ще бъде вашият съветник. Ако сте необвързани, но в обкръжението ви има някого и между него и вас усещате искри, може би ще разберете, че преминавате отвъд приятелската зона. И двамата знаете, че искате много, много повече.

Свързани статии

Водолей

Необвързаните представители на зодия Водолей е добре да пораздвижат социалния си живот. Интересни срещи, семинари, коктейли... Не пропускайте социалните събития. Някъде там може да срещнете някоя интересна личност. Възможно е и ваш приятел да изиграе ролята на Купидон. Енергията около вас е положителна.

Риби

Свикнали сте да живеете с розови очила, но тази седмица ще трябва да ги свалите. Възможно е да сте привлечени от човек, който да е крайно неподходящ за вас, а вие да виждате недостатъците му като нещо поправимо. Не се заблуждавайте. Единственият начин да се почувствате обичани е да поработите върху себе си.

 

Коментирай