Интимно

9 знака, че Той не е готов за истинска връзка

Вие мислите за сериозни отношения, той обаче не

24.11.2017г. / 16 55ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вие смятате, че имате връзка, но партньорът ви може да е на друго мнение. Понякога думите се разминават коренно с действията.

Вгледайте се в нещата, които прави или не прави партньорът ви. Те ще ви помогнат да разберете дали е готов за истинска връзка или готови сте единствено вие.

Кои са признаците, че той няма сериозни намерения към вас?

Негативни мисли, от които нямате нужда, когато не сте във връзка

1. Никой не знае, че се срещате.

Връзката ви някак винаги остава в тайна. Искате да го запознаете с приятелите си. Той се съгласява. Дори уреждате обща среща в бар или на вечеря, но той все намира извинение в последния момент да не дойде. Определено това говори за липса на желание за обвързване.

2. Ненадейно изчезва.

Ако се случва от време на време просто да губите връзка с гаджето си, не можете да го откриете нито по телефона, нито у тях, това означава, че той няма сериозни намерения към вас. Един човек, който иска да се обвърже, не би ви оставил в неведение къде и с кого се намира.

3. Непрекъснато отменя срещите ви.

Партньорът ви не прави почти никакви усилия да ви види. От поведението му личи, че не изпитва нужда да прекарва времето си в компанията ви. Винаги нещо уж изскача в последния момент, заради което се налага да отложите срещата си. Никога не казва за кога точно я отлагате, а че ще ви се обади пак.

4. Разговорите за бъдещето непрекъснато биват избягвани.

За да си изградите точна представа дали партньорът ви е подходящ за вас и дали желаете едно и също нещо от живота, е необходимо да разговаряте за бъдещето. Ако това не се случва във вашата така наречена връзка, тогава партньорът ви няма сериозни намерения.

5. Спорите за глупости.

Излишните спорове през цялото време докато сте заедно, открито показват несъвместимостта ви. Не се заблуждавайте, че с този партньор можете да имате хармонична връзка.

9 знака, че връзката ви е повърхностна

6. Рядко разговаряте сериозно.

Сериозните разговори говорят за сериозни намерения. Просто е. Ако такова общуване помежду ви липсва, направете си изводите.

7. Партньорът ви не иска да прави компромиси.

За една дълготрайна и сериозна връзка са необходими куп компромиси, които да правят и двамата партньори. Вие сте готови да ги правите, той обаче не.

8. Половинката ви е изневерявал преди.

Изневерявал е на вас, вероятно и на бившите си приятелки. Няма как да не се запитате дали бихте могли да му имате доверие занапред.

9. Непрекъснато ви лъже.

Лъже с кого се вижда, лъже кога ще се прибере, лъже за това кога ще се видите, лъже, че стои до късно в офиса, а изобщо не е там. По различни начини сте го хващали в лъжа, казвали сте му го, а той винаги отрича и ви изкарва прекалено мнителна.

Той винаги има обяснение за лъжите си. А те са толкова много, дори за някакви дреболии, че вече дори сте им изпуснали края.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 6 години )
pravih vsi4ko po silite si za da izgradia normalen jivot , no kato vidiah 4e mujut ne e s podobni namerenia, se razdelihme , Dokato sega , 4ovekut kogoto obi4am e naistina prekrasen i skupocenen , niama turpenie mig po9 skoro da se suberem , da si spodelim dnite s obi4, bez tulkuvania
отговор Сигнализирай за неуместен коментар