Интимно

Любовен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017

Приятни емоции за Скорпионите

29.11.2017г. / 15 33ч.
Михаела Лазарова
Любовен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017

Стрелец

В петък Венера ще се премести в знака ви и ще остане там до 25 декември. Това обикновено е благоприятно време, когато не само изглеждате и се чувствате по-красиви, но и и с лекота ще привличате вниманието на противоположния пол.

Но има и една не толкова добра новина за вас, Стрелци. Може да ви бъде трудно да комуникирате с половинката ви, да не виждате някои ясни знаци в общуването помежду ви. Бъдете внимателни, защото Меркурий ще заеме ретроградна позиция.

Козирог

Любовният ви живот може да бъде леко разочароващ. Ако се чудите дали някоя личност, към която изпитвате симпатии, споделя вашите чувства, може да получите смесени сигнали, които да не ви удовлетворят.

Може да получите вибрации на интерес и в друг момент да действат спрямо вас, сякаш сте невидими. Заслужавате някого, който ще ви отдаде цялото си внимание, помислете дали си заслужава да таите напразни надежди.

Водолей

Тази седмица е ваша и може да опитате нещо ново с любовта, ако сте необвързани. Има толкова много начини да се срещате с хора и да откриете любовта, ето защо не се чувствайте така, сякаш сте сами.

Свързани статии

Излизайте, забавлявайте се, дори може да посетите лайф коуч, в който да обсъдите сегашното ви положение в любовта. Бъдете отворени за любовта, за да дойде.

Риби

Има вероятност да стигнете до конфликт с партньора. Той или тя ще ви даде съвет свързан с работата, който не сте искали или няма да ви удовлетвори. Опитайте се да разграничите романтиката от работата. Ще се радвате, че сте го направили.

Снимка: pexels

 

Коментирай