Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 декември 2017

Страсти за Скорпионите

04.12.2017г. / 12 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

С Меркурий, който сега е напълно ретрограден в знака ви, любовта няма да върви особено гладко и така ще е до края на месеца. С него или нея, сякаш разговаряте на чужд език. Най-доброто, което можете да направите за връзката си сега, е да се освободите от нуждата да бъдете прави на всяка цена. Вместо това, просто позволете на любовния ви живот да се носи по течението, без да усложнявате ситуацията.

Козирог

Романтични заплитания, това ви очаква в първата седмица на декември, уважаеми Козирози. Вашият отказ да видите реалността във връзката ви може да се окаже проблем. Възможно е да има нещо, което се случва в любовния ви живот, нещо, което ви дава фалшива надежда. Направете всичко възможно, за да изясните всички въпроси, които ви вълнуват, в противен случай само ще се изложите на страдания.

Защо ежедневното правене на секс няма да спаси връзката ви?

Водолей

От 3 декември Меркурий зае ретроградна позиция, а той е владетел на вашия романтичен сектор. Тази седмица той ще направи много връзки с други планети, а това ще ви помогне да преоцените къде се намирате, когато става въпрос за настоящия ви партньор, или ако сте необвързани ще помислите върху това.

Свързани статии

Обвързаните представители на зодията да обърнат внимание на комуникацията и по-малко да споделят с приятели.

Риби

Ако по някакъв начин работата ви е свързана с половинката ви, може да бъдете изправени пред дилема и това да попречи на успеха ви. Това може да засегне и любовния ви живот и да се окаже, че с половинката не гледате през един и същи обектив на взаимоотношенията ви. Добрата новина е, че проблемите биха могли да бъдат разрешени.

Снимки: Istock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
trudno 6e se hvana da sporia po temi za koito mi e nujno sudeistvieto na okolni. ina4e ako mi e v rucete vsi4ko- dosega da biah pridvijila problemite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар