Интимно

6 признака, че аферата ви се е превърнала във връзка

Когато се появят чувства на хоризонта

23.12.2017г. / 10 40ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещате се с някого. Не е било сериозно, поне до един момент. Всяка връзка в началото си е била незадълбочена и това е напълно нормално.

Някои хора пък изобщо не търсят сериозна и дълготрайна връзка. Срещат се с някого просто за развлечение. Много често обаче нещата преминават на друго ниво. Неусетно партньорът ви започва да се държи по различен начин, който издава възникнали чувства.

5 знака, че сте единствената за него

Така връзката ви е преминала от неангажиращ етап към любов. Ето и знаците:

1. Той коментира и вътрешната ви красота, качествата, които притежавате. Забелязва вашите реакции и ги анализира. Възхищава се на нещата, които правите. Преди е отбелязвал само външната ви красота и сексапил, които са го привличали на физическо ниво.

2. Започнал е да ви се обажда по различно време през деня, а не само в късните „сексуални“ часове. Тази промяна се дължи на факта, че се е влюбил във вас. Има нужда да ви чуе и да разбере какво правите, какво мислите, как протича денят ви, кога ще се видите. Той не мисли за вас, само когато има нужда от секс, а през цялото време.

4 неща за любовта, които да научим от принц Хари и Меган Маркъл

3. Той е много по-заинтересуван да пие вино с вас, отколкото просто да пие вино. Когато връзката е просто сексуална, алкохолът помага за облекчаване на тревожността и повдига настроението. Когато обаче във връзката има и чувства, бутилката вино е придружена от дълги сладки разговори.

4. Неговите прегръдки и целувки продължават по-дълго. Преди са траели по-кратко. Бързал е да премине страстно към същинската част. Сега вече предпочита да набляга на гушкането и целувките.

5. Приятелите и семейството му имат имена и вече сте ги срещнали. Това е белег за напредък на връзката и сериозни намерения.

6. Действията му говорят повече от думите му. Когато човек започне да показва любовта си, жестовете не могат да се скрият, а говорят сами за себе си.

Коментирай