Лъв

През следващата година Лъвът ще се съсредоточи върху самоусъвършенстването си, независимо дали това е следващата голяма стъпка в кариерата си или като направи здравето си по-важен приоритет. Но докато правите всичко това, не забравяйте да държите очите си широко отворени за нови любовни взаимоотношения. Чудесна година ще е 2018-а и покрай работно партньорство може да се получи нещо ново, наречено любов.

Дева

Девите ще бъдат в движение и ще имат редица възможности пред себе си за любовни авантюри, които да се превърнат в любовни връзки, трайни взаимоотношения. Ще пътувате повече и тези ваши пътувания могат да ви срещнат с нови интересни личности, с които да преживеете нещо хубаво в любовен план.

Везни

Понякога трябва да разтърсите нещата, за да видите различни резултати. Ако напоследък сте се чувствали изостанали като в коловоз, помислете за предприемането на драстични действия. Направете необходимото за съживяването на вашия любовен живот през 2018-а.

Някои от вас може да излязат от зоната си на комфорт, да сменят дома или да направят друга промяна в личния живот, която ще ги срещне с техния духовен партньор. Дълбоко чувство на интимност и споделени емоционални ценности може да доминират в този нов любовен съюз.

Чертите на лицето говорят за характера му 

Скорпион

През следващата година скорпионите ще продължават да омайват със своята привлекателност. Ще имате редица възможности, в които да споделите любовта и страстта си. Освен това ще оцените наново партньорите си. Това може да е година, в която да направите известни промени във външността си, да създадете нов стил, да привлечете нов партньор. Без значение къде отивате, любовта ще ви следва.