Интимно

Какво е да обичаш вечен оптимист?

Лудо приключение, бързи обороти, страст

25.12.2017г. / 09 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Оптимистите са чудни хора. Винаги намират начин да погледнат от добрата страна. Имат толкова много енергия за нови и нови приключения.

За някои хора общуването и връзката с енергичен оптимист, изпълнен с желание и страст, може да е изтощително. Не всеки би се справил с тяхното обаяние и шантавост.

Ако любимото същество до вас е вечен оптимист, ето какво трябва да знаете за тях:

Мантри за позитивни моменти

1. Те не разбират и не толерират постоянния негативизъм.

Оптимистите имат различно усещане и виждане за живота. Тяхната нагласа изключва мрънкането, недоволството, безсилието. Винаги намират начин да се справят, дори когато ситуацията изглежда безнадеждна. Заради това ненавиждат и сурово осъждат недоволството и негативизма. Просто не го приемат.

2. Те имат невероятни количества енергия.

Неизчерпаемите им ресурси за вършене на работа, поемане на ангажименти, енергията им за забавления и пътуване са удивителни. Дори след изтощителен работен ден могат да пожелаят от партньора си да ги заведе на клуб. Така възникват и разногласията. Те просто не разбират, че някой може да се чувства изморен. Ако откажат да правят нещо, то е защото просто не искат, а не защото нямат сили.

3. Те са много чувствителни.

Безнадеждните оптимисти са свръхчувствителни. Могат да се обидят от един поглед, който тълкуват като осъдителен, да не говорим за критика. Могат да се разплачат от най-малкото нещо, но и от щастливо събитие. Това често дразни партньорите им.

Позитивното мислене води до депресия

Свързани статии

4. Да ви направят щастливи е най-висшият приоритет за тях.

Да те обича оптимист, позитивно настроен към живота може и да е истински дар. Те са готови да направят всичко, за да видят партньора си да се усмихва и да е благодарен. Няма по-голяма награда за тях от това.

5. Те обичат освободеността и изненадите в леглото.

Скуката ги дразни. Губят интерес, ако партньорът им прави секс рутинно. Вдигнете малко шум, смачкайте чаршафите, покажете им, че у вас гори страст. Ще ви отвърнат с огромни количества отдаденост и удоволствия.

6. Те са първи доброволци за всякакви каузи.

Оптимистите са самоотвержени последователи на различни каузи. Готови са да помогнат във всеки един момент на приятели или непознати, просто защото са твърдо убедени, че във всички случаи си струва!

Коментирай