Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 януари 2018

Обрат в любовния живот на Раците

15.01.2018г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Ако сте влюбени, тогава за вас новините са чудесни! След сряда ще забележите, че комуникацията между вас и любимия човек значително се подобрява. Ще имате желание да споделяте, да вземете жизненоважни решения за финансите, за връзката ви. Тази хармония ще се задържи до 10 февруари.

Козирог

Що се отнася до любовта, Козирогът ще бъде водещата фигура през тази седмица. Новолунието във вашия знак ще ви помогне да поставите ново начало във връзката ви.

Въпреки и да имате решение за това как да се справите с определени ситуации, половинката ви може да не е на същото мнение. Комуникацията е много важна в разрешаването на катаклизмите.

Мъжки жестове, които впечатляват жените

Водолей

В сряда, Венера, планетата на любовта и красотата, ще влезе в знака ви и ще остане в него до 10 февруари. В резултат на това, ще забележите по-голям магнетизъм, без да се налага да полагате никакви специални усилия.

Свързани статии

Представителите на противоположния пол ще бъдат привлечени към вас като пеперуда към пламъка на свещ. Бъдете смели и изразявайте своите странности, сега е моментът да подобрите романтиката във връзката.

Риби

Обвързаните Риби е много вероятно да се почувстват изморени. За щастие Вселената ще ви даде възможността да се порадвате на моменти само с любимия човек. Отдайте се на уединение, направете си кратка почивка. Ако сте необвързани, помислете дали стари любовни рани не ви пречат да отворите сърцето си за нова любов. Помислете за разговор с лайф коуч.

Снимки: istock

Коментирай