Стрелец

След сряда ще ви бъде много по-лесно да споделите вашите иновативни идеи с партньора. Необвързаните стрелци ги очакват приятни любовни закачки. Също така ще имате повече смелост, отколкото обикновено, за да бъдете този, който прави първия ход, като инициирате разговор или директно поканите този човек на среща. Действайте!

Козирог

Козирозите са тръгнали по пътя на дълбоката интимност с партньора. Може би има някаква тайна, нещо от миналото или конкретна ситуация, която ви кара да не се чувствате особено добре в любовта. Но тази седмица е възможно така да се развият събитията, че да трябва да споделите това с половинката ви. Не се страхувайте. Той или тя ще ви подкрепи.

Защо успешните хора винаги са в добра физическа форма

Водолей

Съдбовна ще бъде седмицата в любовта за Водолеите. Луната ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор, създавайки жизненоважна повратна точка в любовния ви живот. Благодарение на това, ще задълбочите връзката си или емоционално ще се раздвижите.

Още по темата

Може би напоследък някои фактори са повлияли на емоциите ви. Любовта е голяма, но понякога, просто не е достатъчна.

Риби

Ще ви бъде много по-лесно да започнете да споделяте най-личните си мисли, страхове и желания с любимия човек. Независимо, че може да смятате, че той ли тя няма да ви разбере, нищо няма да ви спре да говорите. В крайна сметка, ако не можеш да изразиш себе си пред партньора, има ли смисъл да бъдеш част от такива взаимоотношения?

Снимки istock