Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 февруари 2018

Лъвовете ще се радват на положителни събития в любовта

06.02.2018г. / 15 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Лъвовете ще се радват на положителни събития в любовта. Той или тя иска да има с вас уникални преживявания, които могат да се изразят и под формата на пътувания. Но това няма да ви бъде достатъчно и ще искате да задълбочите еротичната връзка помежду ви. Споделянето на най-съкровените ви фантазии и страхове ще ви направи по-близки от всякога.

Дева

С любимия човек ще направите малки неща, които ще раздвижат любовния ви живот. Ще бъде по-забавно, отколкото си мислите! Някои от представителите на зодията е възможно да имат по-сериозни намерения към някого, който скоро е станал част от живота им. Възможни са и нови познанства, които ще направят любовния ви живот по-интересен.

5 двойки зодии, които са съвместими само за секс

Везни

Обвързаните Везни ще се почувстват така, сякаш отново се влюбват в половинката си. Пеперуди в стомаха? Ще ви бъде приятно да осъзнаете, че той или тя все още пази онзи пламък от началото на вашите взаимоотношения. Благодарение на Венера ще успеете да запазите добрия климат в дома по отношение на разпределяне на отговорностите. Необвързаните е възможно да срещнат интересна личност, която да им се стори странна, но и вълнуваща.

Скорпион

Ако сте имали някакви любовни недоразумения, разочарования с настоящия партньор, то това ще се промени след събота. Венера, планетата на любовта и хармонията, ще се движи във вашия романтичен сектор, като ви помага да привлечете романтика и светлина във вашите настоящи отношения.

В същото време това ще донесе и поддържаща енергия, за да привлечете нова любов, ако сте необвързани. Това е едно добро космическо събитие без значение какъв е вашият любовен статус. Възползвайте се от него.

Коментирай
3 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 6 години )
sam 4ovek sum , no obojavam i obi4am silno prekrasen muj sukrovi6te .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар