Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018

Любовно объркване за някои зодии

12.02.2018г. / 14 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците ще бъдат фокусирани върху въпроси свързани с дома. Може би искате да направите някои промени, но оказва се, идеите ви не съвпадат с тези на половинката. Оставете тези планове да отлежат малко във времето и насочете енергията си към... спалнята.

Козирог

Благодарение на пълноценните разговори с половинката ви, тази седмица ще се чувствате щастливи в любовта. Ще се чувствате сигурни, подкрепяни от любимия човек. Всъщност в живота на Козирозите на този етап има стабилност във всички аспекти, но най-вече в любовта.

Свързани статии

Водолей

Вие определено сте звездата на космическото шоу тази седмица, благодарение на слънчево затъмнение, попадащо във Водолей в четвъртък. Това затъмнение ще окаже влияние върху вашето лично развитие и любовния ви живот. Ще се чувствате по-освободени да споделяте идеите си. Партньорът ще ви подкрепя, а искрите между вас ще бъдат много повече.

Риби

Рибите ще трябва да гледат по-реално на нещата и ще се наложи да отложат мечтателството. Объркана ще бъде седмицата за тях както в професионален, така и в любовен план. Избягвайте фантазиите, гледайте реално на нещата и не приемайте всичко твърде лично.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )
kak moje da pi6e podobni gluposti za bliznacite ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар