Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 февруари 2018

Романтична приказка

20.02.2018г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Колкото повече се опитвате да задържите до себе си партньора, толкова по-разочаровани ще бъдете. Може да се почувствате така, сякаш той или тя не комуникират с вас по начина, по който желаете и се нуждаете. Опитайте се да разберете причината и покажете на любимия човек колко много значи за вас.

Козирог

Ако очаквате любимия човек да гадае какви са вашите мисли и желания – грешите! Вместо това се вгледайте в него и споделете какво би накарало душата ви да „пее“. Споделянето ще укрепи връзката ви. Някои приказки могат да бъдат сбъднати, но никой няма суперсили, не го забравяйте.

Витамини и билки, които стимулират сексуалното желание (галерия)

Водолей

Любовната седмица за Водолеите ще бъде леко объркана. Добре е да споделяте по-малко с приятели за личния си живот. Поставете граници за това кой до каква степен може да ви съветва и не допускайте някой да се меси в любовните ви отношения.

Свързани статии

Бъдете внимателни, спокойни и го направете без излишни драми.

Риби

Сякаш държите вълшебната пръчица! Венера и Нептун ще ви осигурят невероятна любовна комбинация, която ще провокира вашето въображение. Независимо дали се намирате във връзка или търсите любов, вашите любовни фантазии може и да се сбъднат.

Снимки: istock

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 6 години )
blizna4etata mi pak sa v interesna pozicia??? i goliamoto i malkoto 4ove4e
отговор Сигнализирай за неуместен коментар