Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 март 2018

Магическа любовна седмица

05.03.2018г. / 08 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Любовният живот на Лъвовете все още е интересен благодарение на Марс, който все още се движи през вашия романтичен сектор. Възможно е да водите двойни любовни игри, но е добре да не заблуждавате никого. Изкушени могат да се окажат и обвързаните представители на зодията. Добре е да се противопоставите на похотта.

Дева

дълбока, енергична, изпълваща с интимност ще бъде любовта в първите дни на март за Девите. Страхът ви пречеше досега, но ето че вече сте готови да отхвърлите всяко съмнение, за да получите това, което желаете от любовната ви връзка.

Партньорът ви ще бъде приятно изненадан от внезапната ви интензивност и със сигурност ще иска да отвърне на нея. Може да имате и увеличаване на финансите.

Научно доказани фактори за привличане

Везни

Любовта определено ще бъде част от вашия живот тази седмица. Всъщност може би тя ще е единственото нещо, което ще има значение за вас.

Венера ще се премести във вашия партньорски сектор във вторник, правейки взаимоотношенията между вас и половинката ви невероятни. Някои от вас може би ще отправят или получат предложение за брак. За необвързаните Везни, любовта може да възникне в процес на работа с колега, партньор.

Скорпион

За необвързаните представители на зодията предстоят интересни моменти, защото някой ще се опита да ги впечатли. Тези от вас, които се намират във връзка, ще се радват на малките жестове, на това да показват грижата си с половинката един на друг. Вниманието и уважението ще бъдат отличителен белег на вашата любовна връзка.

Коментирай