Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 март 2018

Магическа любовна седмица

05.03.2018г. / 08 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

С Марс, който все още се движи през знака ви, няма да усетите недостиг на сексуална енергия! Ако до момента сте пренебрегвали сериозността си към някого, то това определено ще се промени. Може да осъзнаете, че той или тя са пленили сърцето ви и е време да промените играта.

Козирог

Вътрешната хармония по някакъв начин ще направи вашия любовен живот още по-сладък.
Време е да послушате сърцето си и да направите скок в посоката, в която то ви казва да продължите. Обвързаните Козирози може да се решат на по-сериозни стъпки с половинката като общо съжителство, брак, или промяна в дома. За последното добре обмислете разходите си, за да не ви излезе скъпо.

Водолей

Венера и Меркурий ще окажат силно влияние на любовния ви живот и по-специално на комуникацията в него. В резултат, може да решите да направите по-голяма крачка по отношение на любовта.

Свързани статии

Нова връзка или поемане на нова посока с половинката ви. Всичко зависи от това колко сте смели, но вие определено сте готови да рискувате.

Риби

Разговорите с половинката ви по отношение на финансите ще се окажат доста плодотворни. Идеите ви за бюджетните навици са по-скоро иновативни и полезни. Друга възможност е, че някои от вас може да направят промени в професионален план, но за щастие половинката им ще ги подкрепи напълно.

Снимки: istock

Коментирай