Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 март 2018

Дилема за Телците

12.03.2018г. / 16 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Благоприятна промяна очаква обвързаните Лъвове. Новолунието в събота ще попадне във вашия 8-и дом на споделените ресурси. Възможно е любимият човек да получи допълнителни приходи, но и възможността на обща инвестиция като закупуване на общ дом, ще ви накара да се почувствате повече от добре.

Дева

Необвързаните представители на зодията ще се чувстват така, сякаш сърцето им никога повече няма да бъде любовно развълнувано. Възможно е да преминавате през любовно разочарование.

Не унивайте, понякога тези негативни емоции са голям подарък, който е необходим за създаването на пространство в живота ви, за да дойде в него нещо по-добро.

Припомнете си, че заслужавате повече в любовта. Обвързаните Деви може да не почувстват романтика тази седмица, тъй като ще бъдат разсейвани от финансови въпроси.

6 признака, че връзката ви е в коловоз

Везни

Любовно разочарование ще настъпи и в живота на Везните. Искате да почувствате любовта на половинката си, така както се нуждаете, но сякаш това не се случва. Може би той или тя има други приоритети в този момент.

Ако ситуацията е временна, проявете разбиране, но ако се отнася за вид манипулация, тогава е важно да поговорите. Не искате да се чувствате невидими в любовта, нали?

Скорпион

Неприятности очакват Скорпионите, ако на работното място са им се случили офис романтики. Бъдете внимателни, когато става въпрос за любов и бизнес. Ако не сте сигурни, че човекът си заслужава риска, по-добре забавете темпото.

Новолунието в събота ще окаже влияние на вашия 5-и дом на истинската любов, което ще ви помогне да срещнете следващия си духовен партньор. Готови ли сте?

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )