Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 март 2018

Проблеми в комуникацията

19.03.2018г. / 12 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете ще се замислят сериозно върху смисъла на любовта, взаимоотношенията, живота, желанията ви относно една романтична връзка. Ако с настоящия ви партньор се разминавате в целите, възгледите за живота и любовта, възможно е да се почувствате по-малко привлечени към този човек.

Несъвместимостите започват да излизат наяве. Не бързайте с решенията, а обсъдете вашите мисли с партньора си.

Дева

Разногласия няма да липсват и за Девите. Те ще бъдат породени от финансови въпроси. С любимия човек може да не сте на едно мнение относно това колко харчите за домакинството, децата или пък да се разминавате относно закупуването на нов дом. Запазете добрия тон и обсъдете внимателно решенията си.

Везни

Когато става въпрос за комуникация, в следващите няколко седмици с любимия човек може да се движите в мътни води. В четвъртък Меркурий ще заеме ретроградна позиция в сектора на вашите взаимоотношения и така ще се задържи до 15 април.

Хубавото е, че с партньора си ще искате да преразгледате вашата връзка и да се опитате да я подредите. Този път може да сте в състояние да постигнете компромис. От друга страна обаче може да не искате да налагате нови решения. Това може да е разочароващо.

Защо Скорпионите са най-добрите любовници в зодиака?

Скорпион

Възможно е да се появяват здравословни проблеми. Ще се наложи да помислите върху правилния курс на лечение и дали да го предприемете. Комуникацията с половинката по този въпрос може да бъде напълно объркваща и да доведе до недоразумения. Говорете с някой друг за решението, което се налага да вземете.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )