Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 март 2018

Проблеми в комуникацията

19.03.2018г. / 12 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Интензивни чувства, ревност, притежателност и необходимост да се контролира посоката на вашия любовен живот ще доминират. Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза и това определено ще се отрази на любовния ни живот. Такава ще бъде седмицата в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен ще се чувстват така, сякаш любовният им живот е направил няколко крачки назад. Ще искате да изразите вашите мисли, емоции, но няма да се получи по начина, по който трябва.

Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза в четвъртък и това ще бъде почувствано и от Венера. Усложненията в любовния ви живот ще произтичат от проблеми в миналото. Бъдете търпеливи, ще отнеме повече време да получите отговорите, от които се нуждаете.

Телец

Тайни от миналото могат да излязат наяве и вашата половинка не само да разбере за тях, но и да се почувства засегната по някакъв начин. Най-голямото предизвикателство за вас е да се справите с миналите грешки и да поемете по нов път, дори и той да е неравен в началото си.

Съвети от секс терапевт за незабравими моменти в спалнята

Близнаци

Леко объркване ще се наблюдава и в любовния живот на Близнаците, за които има вероятност да започнат романтична връзка с един от техните приятели. Внимавайте, защото по това време Меркурий ще бъде ретрограден във вашия сектор на приятелствата и е добре да изчакате до 15 април. След този период ще може да взимате по-адекватни решения за любовта.

Рак

Проблеми в любовта могат да възникнат заради вашите неконтролирани емоции, уважаеми Раци. От друга страна, половинката ви може да се почувства застрашена от промени свързани с вашата работа, особено ако се налага да работите повече и да отделяте по-малко време на връзката ви.

Не позволявайте несигурността на партньора да ви манипулира. Опитайте се да поговорите, в противен случай връзката ви може да ерозира.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
Свободно време