Интимно

Отблъскващи черти у жените според мъжете

Какво кара господата да отвръщат глава от дамите

23.03.2018г. / 14 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Много често жените правят грешки с поддържането на външния си вид и в поведението си, с които стават по-скоро непривлекателни за мъжете, дори отблъскващи.

Понякога жените погрешно смятат, че мъжкото им поведение привлича мъжете. Напротив, мъжете са най-силно привлечени от крехко и нежно женско поведение, което им действа притегателно като магнит.

Кои са нещата у жените, които мъжете не харесват и смятат за отблъскващи?

Гримът

Прекалено силният грим има обратния ефект за мъжете. Въпреки че жените си мислят, че наситеният грим подчертава тяхната красота и прикрива несъвършенствата, всеки мъж би бил категоричен, че придържането към натуралната визия е далеч по-секси.

Какво говори вашата бройка на мъжете?

Косата

Отново подобно на грима, мъжете предпочитат натурални прически и цветове в косите. Може да сте екстравагантна жена, която обожава късата, пикси прическа в яркочервено, но определено мъжете не са на вашето мнение, поне повечето от тях.

Окосмяването

Мъжете свързват окосмяването с тестостерон и мъжественост. Ето защо едно от най-отблъскващите неща за тях е жена с косми където и да било по тялото. Дами, направете всичко възможно винаги да сте гладко епилирани и с мека, нежна кожа. Това е неустоимо за мъжете.

Хигиена на устната кухина

Лошият дъх, миризмата на цигари или кафе са сред най-отблъскващите, особено ако мъжът е непушач.

Свързани статии

Алкохолът

Въпреки ширещата се максима „пияна жена, весел креват“, много малко мъже биха одобрили нелепата гледка на пияна жена, изглеждаща по-скоро безпомощно, отколкото секси.

Женските недостатъци, които отблъскват мъжете

Негативността

Широко разпространена женска черта е негативното говорене за другите или за живота по принцип. Мъжете не обичат мрънкащи жени. Това ги дразни. Друг е въпросът, че те самите също го правят.

Нецензурните думи

Много мъже смятат, че няма по-отблъскващо нещо от жена, пускаща по 5 псувни в едно изречение. Грубиянското каруцарско поведение у някои жени действа крайно непривлекателно на мъжете.

За нуждите

Няма мъж, който да обича жени с високи претенции за издръжка. Обичате да се глезите със скъпи дрешки, парфюми, козметика, почивки? Мъжете не обичат златотърсачки. Дори да откриете подобен, такива връзки не издържат дълго.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
някой ( преди 5 години )
мисля, че златотърсачките са леки жени, в един или друг смисъл. така че, съм съгласна с орязания коментар. статията си е точно на мястото. абсолютно съм съгласна, че всичките тези неща отблъскват мъжете. до едно, не само златотърсачеството. е, да говорим за свестните мъже, или.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 2 rate down comment
do 1 ( преди 6 години )
Като те гледам кои държави си описали мога да си представя що за *** си и ***(cut)От редакцията:Да бяхте си спестили обидите, не бихме го изтрили. Можете да изкажете мнението си и по начин, който да не предизвиква изтриване.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 7 rate down comment
... ( преди 6 години )
Пак сметки, пак с тия златотърсачки... Мъжете в БГ и изобщо в целия балкански регион, не обичат златотърсачки, защото не знаят, не умеят и не си дават зор да изкарат достатъчно пари. Мъжете в САЩ, в ОАЕ, в Израел и на още куп други точки от земното кълбо обичат красиви жени и правят достатъчно пари, за да не се притесняват колко ще им излезе една вечеря с жена в ресторант :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар