Интимно

6 правила в спалнята на щастливите двойки

Запазете интимността

15.04.2019г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Каква е тайната на двойките, които са щастливи от връзката си ? Въпрос, който всеки си задава, докато динамиката на живота ни кара да пропускаме важните детайли свързани с любовта. Щастливата връзка е като добре разклонено дърво.

Макар да има възходи и моменти на слабост, ако някой от клоните се счупи, дървото вече не е цяло.

Двойките, които се радват по-често на хармония във взаимоотношенията си, спазват някои важни правила – правилата на спалнята. Лесни за следване, вижте кои са.

Оставете всички притеснения, работата си извън спалнята

Проучванията показват, че двойките, които не говорят за стресовия им индивидуален живот, докато са в рамките на спалнята, са много интимни и сближени, отколкото останалите. Оказването на емоционална подкрепа в една връзка е изключително важно, но опитайте се да превърнете спалнята в място само за любов и позитивни емоции. Важните въпроси може да обсъждате във всеки друг момент.

Не си лягайте ядосани

Ядосани на партньора, на роднина, колега, децата... Преди да легнете в спалнята опитайте се да постигнете консенсус или поне наполовина да разрешите проблема. Не си лягайте с отрицателни емоции, особено един към друг.

Как да го накарам да изрази чувствата си?

Не се разсейвайте

Когато сте в спалнята с любимия човек, без значение дали закусвате романтично, правите любов или просто разговаряте на приятни теми, дръжте настрана тези неща, които действат разсейващо. Изключете телевизора, мобилните телефони нека са на тих режим. Фокусирайте се един към друг, поне за кратко.

В леглото по едно и също време

Има известен комфорт и интимност в това да заспиш с любимия човек. За да запазите интимността във връзката си, опитайте се да синхронизирате графиците си по начин, който ви позволява да си лягате заедно всяка вечер, поне доколкото е възможно.

Свързани статии

Правете си комплименти един на друг

Спалнята трябва винаги да бъде онова специално ваше място за любов, романтика и позитивност. Комплиментите един към друг, изречени именно там, ще подхранят тази магия. Напомнете си защо сте толкова влюбени в партньора си. Нека той или тя знае че винаги сте привлечени от тях. Превърнете комплиментите в рутина.

Неща, които мъжете забелязват по време на секс

Имайте дълбоки и интимни разговори помежду си

Понякога спалнята е едно от местата, където и двамата се чувствате най-сигурно. И в този дух, не се страхувайте да се впуснете дълбоко в разговорите си. Оставете се да бъдете уязвими в безопасното си пространство. Споделяйте за вашите усещания, сексуални фантазии, правете планове за вас двамата.

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 6 години )
nadiavam se taka da bude s men i mujut kogoto obojavam i 4akam s cialata si liubov i bez tulkuvania.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар