Интимно

Любовен хороскоп за 16 – 22 април 2018

Вълнуваща любовна седмица

18.04.2018г. / 11 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Слънцето и Уран ще се сблъскат в романтичния ви сектор в сряда, а любовните искри ще летят навсякъде. Ако се запознаете с някого, тогава можете да очаквате да се случи нещо, което може да промени динамиката на вашите взаимоотношения. Въпреки това ще се нуждаете от малко време, за да се адаптирате към всяка промяна, която ви се случва. Стрелата на Купидон може да ви удари, когато най-малко го очаквате. Пригответе се!

Любовен хороскоп за април 2018

Козирог

През тази седмица Козирозите е добре да държат настрана от приятелите си интимния си живот, независимо дали са в сериозна връзка или неангажиращи взаимоотношения. Защо вашите приятели се вълнуват толкова от това какво се случва с вас и любовта, с кого си лягате? Запазете подробностите за себе си, едва ли ще разберат каква е истинската ви връзка с любимия човек.

Водолей

Въпреки че водолеите не са от този тип, който седи на дивана гледайки телевизия, тази седмица ще искате да правите точно това в компанията на любимия човек. Може би се намирате в режим на „гнездене“ и на същата вълна е и вашият партньор.

Свързани статии

Уединението, подредбата на дома са най-добрата терапия, ако напоследък около вас е имало някакви драми. Насладете се на компанията на любимия човек.

Риби

Ако се намирате във връзка ще се радвате на добра комуникация с партньора. Разговорите изглежда ще ви вълнуват, ще са разнообразни и ще може да си кажете някои истини, дори и да не ви се харесат особено. Приемете всичко спокойно и се опитайте да си създадете хармоничен и романтичен климат.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
ohoo , kakvo pi6e za moia liubim 4ovek , za mujut kogoto obojavam i obi4am ? cialo sukrovi6te mi e . samo da ne po4ne pak da mi pravi nameci za politi4eski deistvia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар