Дълбочина на чувствата, привързаност и интензивност. С такива думи ще се характеризира любовната седмица, благодарение на Венера, Уран и Слънцето. Необвързаните представители на различните зодиакални знаци определено ще бъдат неустоими. Повече за това какво ви очаква в любовта, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовната седмица за Овните ще бъде спокойна. С любимия човек ще имате желание да се глезите повече. Въпреки че една част от средствата ви ще отидат по предназначение, бъдете внимателни. Добре е да заделите пари за черни дни, винаги може да ви потрябват.

Телец

Любовната магия ще се усеща между вас и половинката ви. Ще се радвате на всеки споделен миг, емоция, думи. Въпреки това не прекалявайте с безгрижността. Не забравяйте за рутинните ви задължения, място за романтика винаги има.

Притеснителни знаци, че той определено не иска обвързване

Близнаци

Обвързаните Близнаци може да започнат своята трансформация благодарение на половинката си. Той или тя ще ви помогне да балансирате себе си емоционално и физически. Ако имате проблеми със здравето, любимият човек ще ви подкрепи. Вие сте истински късметлии с такъв човек до себе си.

Рак

Ако сте необвързани, пред вас ще има много романтични възможности и ще се замислите коя точно да изберете. Хубавото е, че няма да ви се наложи да го правите, само защото сте необвързани. Радвайте се на всяка възможност за среща и се възползвайте от нея. Отделете достатъчно време, за да опознаете други потенциални партньори. Не е нужно да правите важни решения, бъдете отворени за възможностите и се забавлявайте.