Интимно

Любовен хороскоп за 16 – 22 април 2018

Вълнуваща любовна седмица

18.04.2018г. / 11 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дълбочина на чувствата, привързаност и интензивност. С такива думи ще се характеризира любовната седмица, благодарение на Венера, Уран и Слънцето. Необвързаните представители на различните зодиакални знаци определено ще бъдат неустоими. Повече за това какво ви очаква в любовта, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовната седмица за Овните ще бъде спокойна. С любимия човек ще имате желание да се глезите повече. Въпреки че една част от средствата ви ще отидат по предназначение, бъдете внимателни. Добре е да заделите пари за черни дни, винаги може да ви потрябват.

Телец

Любовната магия ще се усеща между вас и половинката ви. Ще се радвате на всеки споделен миг, емоция, думи. Въпреки това не прекалявайте с безгрижността. Не забравяйте за рутинните ви задължения, място за романтика винаги има.

Притеснителни знаци, че той определено не иска обвързване

Близнаци

Обвързаните Близнаци може да започнат своята трансформация благодарение на половинката си. Той или тя ще ви помогне да балансирате себе си емоционално и физически. Ако имате проблеми със здравето, любимият човек ще ви подкрепи. Вие сте истински късметлии с такъв човек до себе си.

Рак

Ако сте необвързани, пред вас ще има много романтични възможности и ще се замислите коя точно да изберете. Хубавото е, че няма да ви се наложи да го правите, само защото сте необвързани. Радвайте се на всяка възможност за среща и се възползвайте от нея. Отделете достатъчно време, за да опознаете други потенциални партньори. Не е нужно да правите важни решения, бъдете отворени за възможностите и се забавлявайте.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
ohoo , kakvo pi6e za moia liubim 4ovek , za mujut kogoto obojavam i obi4am ? cialo sukrovi6te mi e . samo da ne po4ne pak da mi pravi nameci za politi4eski deistvia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар