Всички имаме поне по една най-добра приятелка, с която споделяме всичко. Приятелките са нужни, за да бъдат наша подкрепа, да ни изслушват, да ни дават съвети. Няма как да получим всичко това, ако не споделяме.

Има неща обаче, които е по-здравословно да не споделяте с приятелките си. Става въпрос за неща, свързани с интимния ви партньор. Някои подробности от живота ви във връзката трябва да останат само за вас.

Какво не трябва да споделяте на приятелките си относно отношенията с партньора ви?

Детайли за скандали

Колкото и близки да са приятелките ви, те не трябва да знаят всеки един детайл от скандалите и караниците ви с партньора. Всеки човек тълкува проблемите по различен начин. Затова и не е нужно да споделяте всяка малка подробност, тъй като има голяма вероятност да не получите точен съвет.

Какво никога да не споделяте в интернет за детето си

Споделянето на прекалено много информация относно неразбирателствата във връзката ви и това за какво се карате не е полезно и за партньора ви. Той също има нужда от лично пространство. Като споделяте тези подробности с външни хора вие нарушавате това интимно пространство.

Подробности от интимния ви живот

Щеше да е забавно да споделяте сексуалните си преживявания от снощи, ако обаче ставаше дума за някой непознат, който сте забърсали в бара. Ако говорите за човека, с когото имате сериозна и дълготрайна връзка, това е обидно за него. Сексът е интимен момент между партньорите във връзката. Нека това си остане така.

Тайна, която ви е споделил 

Доверието е най-важното нещо в една връзка. То се печели трудно, но се губи за миг. Не нарушавайте това правило и пазете тайните. Покажете му, че сте най-сигурният човек, на когото той може да разчита.

Още по темата

Ужасният подарък, който ви е подарил

Подаръкът си е подарък. Обидно е да коментирате пред приятелките си, дори изобщо да не сте го харесали. Бъдете благодарни за старанието, което той е проявил. Има деликатни начини да му обясните къде е сгрешил, за да не го прави следващия път. Не забравяйте, че го е направил с добри намерения.

За непоносимостта към неговото семейство 

Има моменти, в които родителите на партньора ви вероятно ви дразнят. Случва се на всички. Все пак те не са приятели, които сте избрали, а такива са ви се паднали. Ето защо невинаги ще се разбирате с тях.

Какво никога не трябва да споделяте?

Не споделяйте непоносимостта си към тях с приятелките си или поне не прекалявайте в детайлите. Запазете семейната чест.

Неговите лоши навици 

Може би вашият партньор страда от някакъв вид житейски несигурности, има своите проблеми, страхове или пък прави неща, от които ви е срам. Не ги споделяйте пред приятелките си. Запазете достойнството му, освен ако тези неща са прекалено смущаващи и се нуждаете от специален съвет.