Интимно

Любовен хороскоп за 23 – 29 април 2018

Повече романтика

23.04.2018г. / 12 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Уважаеми Стрелци, бъдете готови за повече внимание и романтични възможности! Венера ще окаже влияние върху любовния ви живот и нейната положителна вибрация ще се усеща до 19 май.

Периодът е подходящ за промени във външността. Необвързаните стрелци ще се радват на повече внимание, но и тези от вас, които се намират във връзка, определено няма да скучаят с любимия човек.

Козирог

Предстои седмица, в която ще покажете вашия темперамент. Възможно е да не бъдете в особено добро настроение. Връзка Марс – Плутон в знака ви в четвъртък, ще изпрати ясно послание на другите, че не сте човек, с когото могат да се шегуват, особено в любовта.

Необвързаните Козирози ще открият забавление в офис романтика, дори е възможно флирт с повече от един колега. Определено ще трябва да избирате.

Водолей

Когато става въпрос за любов, Водолеите са печеливши тази седмица. Венера ще се премести във вашия романтичен сектор този вторник, оставайки там до 19 май. Ако сте необвързани, пред вас има чудесни възможности да срещнете интересна личност.

Свързани статии

Не подценявайте звездите, може да се окаже, че ви ухажват от няколко места. Обвързаните представители на зодията да бъдат внимателни. Някой ще се опита да ги изкуши любовно.

Риби

Романтика ще има и за Рибите, независимо дали са сериозно обвързани или отскоро се срещат с някого, с който ще искат да задълбочат взаимоотношенията си. Някои от вас ще намерят идеалния дом с любимия човек, а решенията, които ще вземете, ще бъдат в пълна хармония. Необвързаните Риби нека отворят сърцето си за любовта.

Коментирай