Интимно

ТЕСТ: От какво се страхувате в любовта?

Тест с картина ще разкрие какво е време да промените

25.07.2021г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е най-удивителното нещо, което може да ни се случи. Но тя винаги идва с положителни и отрицателни емоции.

В една връзка всеки се страхува от нещо. Страховете са колкото и нормални, толкова и пречат на това да бъдем истински щастливи. Кои са вашите любовни страхове? Пред вас има една картина. Кое е първото, което виждате в нея? То ще подскаже за страховете ви и това, което е време да промените.

Художник

Вие сте чувствителна личност и това, което ви плаши в една връзка, е уязвимостта ви да не бъде използвана срещу вас. Вярвате, че основата на една връзка е любов и компромис, а вие не се страхувате да давате обич и да правите компромиси.

Готови сте да направите такива, но ако до себе си имате любящ и отдаден партньор. Въпреки това се страхувате, че силата на емоциите ви може да бъде използвана срещу вас. Няма как да бъдете щастливи в любовта, ако има изградени стени между вас и любимия човек.

5 неща, които двойките с дълга връзка правят всеки ден

Гола жена

Вие сте личност, за която външността има голямо значение. Това е чудесно, но не и когато става въпрос за любовта. Макар да вярвате, че сте човек, който заслужава любов, разчитате много на външността си.

Страховете ви са свързани именно с това, че ако настъпят някои промени в нея, като покачване на телесно тегло например, половинката ви няма да иска да бъде вече с вас. Ако това случайно се случи, знайте, че сте късметлии. Не забравяйте, че заслужавате някого, който ви обича независимо от всичко.

Най-големите лъжи за брака, в които хората вярват

Ябълка

Ако първото нещо забелязано от вас в картината е ябълка, вие сте свободолюбив човек. Време за вас, за личните ви интереси, в което може да останете само със себе си ви е много важно. Любовта също играе огромна роля в живота ви и искате да имате любим човек до себе си. Това, от което малко или много се страхувате е той или тя да не отнеме личната ви свобода.

Свързани статии

Балансът е важен в любовните отношения, така че ако имате нужда от време за себе си, просто го споделете с любимия човек. Ако партньорът държи на вас, ще ви разбере.

Лице

Когато се намирате във връзка, често се страхувате, че половинката може да разбие сърцето ви. Харесва ви мисълта за любовта, усещането да сте влюбени, но понякога се колебаете докъде да стигнете в дадени взаимоотношения, точно за да не бъдете наранени.

В любовта трябва да се поемат рискове. Разбитото сърце боли, но е по-лошо да не си позволите да откриете истинската любов.

Снимка: pinterest

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 2 години )