Интимно

Какво се случва, когато дълго време сте необвързани?

Забравихте да флиртувате

23.04.2018г. / 08 21ч.
Михаела Лазарова
снимка: outnow.ch

снимка: outnow.ch

Кога приключи последната ви връзка? Толкова отдавна, че вече не се сещате? А може би в последните няколко месеца не сте били и в неангажиращи сексуални отношения. Хубавото на това да си необвързан е, че можеш да намериш себе си, да се преоткриеш, променяйки своите ценности, приоритети и т. н.

Но дългият период на любовна самота се усеща по определен начин. Повече вижте в следващите редове.

Непрекъснато мислите за това как се чувствате по отношение на статуса си

След края на всяка връзка отнема известно време, за да оценим свободата си и положителното на това да бъдеш необвързан. Ставаме по-независими, силни, преминаваме през трудности без любим човек до себе си и смятаме, че нямаме нужда от някого, защото се справяме добре и сами.

Но от време на време ни се иска да имаме някого, с когото можем да си лежим и ей така да гледаме филми.

Забравихте да флиртувате

Друго, което се случва, когато дълго време нямате човек до себе си е забравянето на усещането да флиртуваш, да бъдеш ухажван.

Когато някой ви покаже симпатиите си, вие се съмнявате в неговите мотиви, а флиртуването ви изглежда като невъзможно за решаване математическо уравнение.

Когато харесате някого, в главата ви преминават всякакви сценарии

Разговорите с нов обект на вашите желания са интересни, вълнуващи, но сякаш не можете да се отпуснете напълно в комуникацията. Изпитвате безпокойство за езика на вашето тяло, за думите си, анализирате ги поне по 100 пъти, неговите/нейните думи също.

Емоцията ви кара да търсите съдбовни знаци, а често и води до объркване по отношение посланията на думите и езика на тялото, който другият ви изпраща. 

Свързани статии

Ставате силно селективни към социалните контакти с противоположния пол

Когато дълго време сте необвързани и предишните ви връзки са били разочароващи, вие ставате силно придирчиви към това с кого разговаряте, с кого ще си уговорите среща. Не желаете да губите времето си с хора, които не покриват критериите на вашето търсене за партньор в любовта.

Четете хороскопа си ежедневно

Дългата самота в любовта ви кара да мислите, че звездите са виновни за статута ви „необвързан“. Следите всекидневно астрологичните прогнози, посещавате личен астролог, надявайки се вашите въпроси да получат отговори някъде там в звездната карта.

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )