Интимно

Любовен хороскоп за 30 април – 6 май 2018

Интензивна седмица

30.04.2018г. / 12 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще се чувствате така, сякаш всичко е любов. Вашата половинка ще ви обгрижва, подкрепя и това ще помогне да задълбочите вашата емоционална връзка. Отдайте се на почивка, пътувания и забавления.

Козирог

Парти вечер с приятели може да завърши сексуално вълнуващо. Възможно е страстта да бъде събудена между вас и приятел. Проблемът ще бъде какво да направите, след като вече сте си показали интереса един към друг. Има два варианта – или да продължите сякаш нищо не се е случвало, или да проявите повече смелост.

Свързани статии

Водолей

Положителни промени ще настъпят за тези от вас, които са под един покрив с любимия човек. Може да подобрите нещо в дома си, да закупите нов дом, да направите промени, които да ви карат да се чувствате приятно. Хубавото е, че ще бъдете на едно мнение с любимия човек.

Риби

Независимо дали сте необвързани или във връзка, настроението ви тази седмица ще ви кара да мислите по-често Яж, моли се и обичай“. Ще се нуждаете от време за себе си, в което да помислите в дълбочина за любовния си живот. Трябва да намерите вашия вътрешен глас, за да знаете как да продължите в любовта.

 

 

Коментирай