Интимно

Любовен хороскоп за май 2018

Вълнуващ месец за любовта

05.05.2018г. / 14 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците ще навлязат в обсъждането на важни за тях теми, като секс, любов. След 16 май ще имате повече смелост да споделите вашите мисли, емоции. Марс ще навлезе във вашия сектор на съобщенията, но през лятото ще влезе в ретроградна фаза. Това ще бъде период, в който ще можете да преразгледате вашите виждания относно любовта.

Възможно е дори да срещнете интересна личност, която да ви развълнува. Обвързаните Стрелци могат да очакват положителни новини относно финансите на половинката си след 19 май.

Пълнолунието на 29 май ще ви остави емоционално отворени и с желание да споделяте чувствата си. Меркурий, който се движи в партньорския ви сектор в същия ден, гарантира, че партньорът ви наистина ще ви чуе.

Козирог

Можете ли да усетите мълнията, Козирози? Дали нещо под краката ви се разпада, когато става въпрос за любовта?

Въпреки че може да изглежда малко страшно и дестабилизиращо, вие сте на път да влезете във фаза на промяна на живота си, свързана с начина, по който отваряте сърцето си и давате любов.

Да, това ще ви изведе от вашата зона на комфорт, но също така, ще събудите сърцето си по начин, по който никога не сте си представяли. Уран и новолунието ще ви накарат да почувствате драматично ново начало в любовта. Без значение дали се намирате във връзка или не, животът ви ще стане по-интересен.

>> Зодиите, които стават най-добрите бащи <<

Водолей

Първата половина на май може да изглежда малко скучна, когато става въпрос за любов и секс.

Но останете фокусирани. До 16 май може да сте повече заети с работа, отколкото с любов. След тази дата, Марс ще се премести в знака на Водолей и така ще се задържи до ноември.

Ще може да се насладите на най-доброто в любовта. Очаквайте по-вълнуващи интимни моменти, вашата привлекателност ще се повиши.

Водолеите като цяло ще станат по-смели в любовта. До края на месеца ще имате нови перспективи за запознанства, а ако вече имате половинка, очаква ви хармония.

Свързани статии

Риби

На 16 май Марс ще започне да оказва влияние върху знака ви и това ще ви накара да се почувствате по-малко енергични. Но на 19 май планетата на любовта Венера ще навлезе във вашия 5-и дом на удоволствието, романтиката. Това е един транзит, който често носи нови възможности за любовта.

Венера ще се задържи така до 13 юни. Вселената е на път да ви изпрати някой много специален човек, който да развълнува сърцето ви. Ако се намирате във връзка, новина за очаквано бебе може да зарадва вас и половинката ви.

Коментирай