Интимно

Любовен хороскоп за 7 – 13 май 2018

Объркана любовна седмица

07.05.2018г. / 10 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете ще бъдат оплетени в мрежата на любовта. Имате ли така наречения „приятел с предимство“? Ако отговорът ви е положителен, много е възможно вашите случайни взаимоотношения да се превърнат в любовна бъркотия.

Въпреки че сте тръгнали с нагласата само да се забавлявате, единият от вас може би вече изпитва по-сериозни емоции към другия. Важно е да помислите какви са перспективите ви и ако е необходимо приключете този романс още сега.

Дева

Уважаеми Деви, любовният ви живот може да попречи на кариерата ви. Ще бъдете разсеяни, възможно е любимият ви човек да преминава през труден период и вие да го подкрепите. Ако се налага потърсете и външна помощ от приятели, семеен консултант. Вашият партньор има нужда от грижите ви, но се опитайте да не изоставате и в работата.

7 знака според психолозите, че имате нужда от семейна терапия

Везни

През тази седмица Везните определено няма да държат толкова на морала, когато става въпрос за любов. Ако скоро сте се запознали с някого, изпитвате емоции към определен човек, ако той направи нещо нередно, вие ще сте готови да си затворите очите пред недостатъците му.

В любовта нищо не бива да се пренебрегва, а е важно да помогнем на другия да се справи с недостатъците си. Друга възможност е, че може да се натъкнете на неприятни слухове за офис романтика, свързана с някого, към когото имате симпатии.

Скорпион

Ако се намирате във връзка, пазете се от изкушения. Възможно е някой да покаже, че има към вас романтичен или сексуален интерес и това да ви изкуши.

Преди да се впуснете в любовна афера, направете крачка назад и помислете добре. В случай, че ви липсва сексуално забавление, по-добрият вариант е да намерите начин да разнообразите връзката с половинката си. Споделете вашите желания, защото той или тя определено ще реагират положително на тях. Ако сте необвързани, може да получите покана за среща.

Коментирай