Интимно

По-приятен секс с партньор с твърде голям пенис – как?

Полезни съвети за приятно сексуално изживяване

12.05.2018г. / 10 40ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Повечето жени вероятно биха се съгласили, че размерът няма особено голямо значение, стига мъжът да умее да борави с любовния си инструмент.

Британско изследване от 2015 година, проведено върху 15 000 мъже, констатира, че средната дължина на пениса варира около 13,2 сантиметра. Някои мъже обаче са надарени с доста по-голяма мъжественост, която в някои случаи може да се окаже проблем по време на секс.

5 неща, които никога да не правите по време на секс

Най-смущаващото обстоятелство за жените е болката. Сексът трябва да е приятно преживяване, а не болезнено и плашещо.

Ако имате партньор с доста по-голям пенис от смятаното за нормално, последвайте някои полезни съвети преди и по време на секс, за да направите изживяването удовлетворяващо и наистина приятно.

Започнете с много, много любовна игра 

За да бъде сексът приятен и доставящ истинско удоволствие, вагината трябва да е добре навлажнена. За целта предварителната любовна игра има съществена роля. При силна възбуда се отделя не само по-голямо количество вагинален секрет, но и тъканите на вагината се разширяват, така че да може да поеме всякакъв размер пенис.

Не забравяйте, че секс при сухота във вагината носи не само болка и дискомфорт, но и повишава риска от поява на вагинални инфекции при триене на сухо.

Дръжте лубриканта си наблизо 

Ако изпитвате известни трудности в естественото навлажняване на вагината, използвайте лубрикант. Той намалява болезненото триене и прави секса с партньор с прекалено голям пенис наистина приятен.

Уверете се, че презервативът пасва добре

Големият размер пенис създава риск от скъсване на презерватива, ако той не е в подходящия размер. Предпоставките за скъсване са недобра лубрикация на вагината, интензивен полов акт, тесен и къс кондом.

Какво се случва с гърдите, когато спрете секса?

Придържайте се към секс пози, в които вие сте активните

„Ездачката“ например е поза, в която жените определят дълбочината на проникването и темпото на половия акт. Така можете да контролирате всичко, така че да избегнете евентуален дискомфорт. „Обратна ездачка“ също може да е добър вариант.

Експериментирайте и с други пози, в които обаче акцентът да пада върху по-плиткото проникване.

Внимавайте с кучешката поза

Традиционно кучешката поза се смята за създаваща условия за най-дълбоко проникване. Ето защо при нейното изпълнение трябва да се внимава най-много, за да се избегне болката и неприятното усещане.

За целта използвайте една техника – затваряйте леко крака по време на секс в тази поза. Така ще ограничите достъпа на партньора ви до вътрешността на вагината ви, ако той започне да прекрачва границата.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
na takava vuzrast sum 4e ne me vulnuvat razmeri a 4ove4nost
отговор Сигнализирай за неуместен коментар