Интимно

Неоспорими знаци, че той е лудо влюбен във вас

Любовта няма как да бъде скрита

17.05.2018г. / 16 22ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Истинската любов не може да бъде скрита. Не всички хора показват чувствата си, но когато любовта шеметно е грабнала сърцето и съзнанието, човек започва да се променя, да се държи по нетипичен начин. Поведението, жестовете, погледите издават пеперудите в стомаха.

Питате се дали партньорът ви ви обича, дали е влюбен във вас? Има някои неоспорими знаци в поведението на влюбения мъж, които не могат да ви подведат. Ето кои:

Той споделя храната си

Влюбеният мъж обича да угажда на любимата си, да й носи плодове, които обича, да похапват заедно палачинки, да си приготвят вечеря. Любовта минава през стомаха, но и през погледа на влюбения, който обича да се наслаждава на приятните мигове, споделени с вкусна храна и любимия човек.

Признаци, че всъщност не сте влюбени

Той ви оставя съобщения

Партньорът ви определено е влюбен във вас до уши, ако ви оставя писмени и гласови съобщения непрекъснато без повод. Той мисли за вас и има нужда да го изрази по някакъв начин, да предизвика и вашите мисли.

Той оставя свободен достъп до телефона си

Някои хора пазят електронните си устройства като хищници. Не дават никой да припари до информацията вътре. Заключват екрана със специални неразбиваеми кодове. Истински влюбеният мъж обаче няма какво да крие. Той с охота ви позволява да ровите в телефона му, защото в него и в мислите му сте само вие.

Той е склонен да опитва нови неща

Щом гаджето ви се съгласява да дойде с вас на латино танци, да карате кънки на лед или което и да е от любимите ви хобита, то той определено е хлътнал до козирката.

Какво кара мъжът да се влюби?

Свързани статии

Той ви оставя скришни подаръци с любовни бележки

Направил ви е обяд в кутия, който да си носите на работа. Отваряте кутията и с изненада откривате любовна бележка. Типичен романтичен жест на мъж, който не може да спре да мисли за любимата си.

Той променя навиците си

Искате да спазвате диета? Той е съгласен да промени начина си на живот, само за да сте щастливи заедно. Това е любовта.

Той не се страхува да разговаря с вас

Когато мъжете нямат сериозни намерения към връзката, те всячески избягват сериозните разговори, особено за бъдещето. Влюбените мъже обаче нямат нищо против тези разговори. Дори напротив – сами ги подемат.

Коментирай