Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 май 2018

Леко объркване в любовта

21.05.2018г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците може да почувстват разочарование, особено ако се налага финансово да разчитат на половинката си. Възможни са големи разходи, за които вашата заплата да не бъде достатъчна. Несигурността, която усещате за половинката ви ще е по-скоро израз на подкрепа и любов. Може би е добре понякога да оставите и другите да се грижат за вас.

Козирог

Понякога животът може да изглежда несправедлив, сякаш това е твърде голяма тежест, която трябва да понесете, Козирози. Обикновено вие искате да поемате повече отговорности във връзката, но тази седмица ще осъзнаете, че силите ви не са неизчерпаеми. Добрата новина е, че партньорът ви е готов да ви помага. Не забравяйте, че той е през цялото време до вас.

Въпроси, които да си зададете, ако смятате, че сте в токсична връзка

Водолей

Ако се чувствате така, сякаш влагате много усилия във взаимоотношенията си, но не получавате в замяна достатъчно, ще осъзнаете, че не може да продължавате да пренебрегвате ситуацията.

Свързани статии

Може би нещата се случват не така, както сте си ги представяли. Добре е да обсъдите това, което ви притеснява с половинката ви.

Риби

На обвързаните риби ще се наложи да обърнат повече внимание на финансите си и да внимават с разходите. Ако сте необвързани, възможно е ваш приятел да ви уреди среща с някого и вие да нямате нищо против. За жалост срещата може да не се осъществи или да останете разочаровани от него/нея. В крайна сметка, след време ще се радвате, че нищо не се е получило.

Коментирай